Skip to main content

Wat
zeggen anderen?

Patrick SimonisPatrick Simonis
17:31 30 Oct 23
Top service mila en jake zien er weer fris en mooi geknipt uit.Ook een super aardige eigenaresse.
Kitty de BlooisKitty de Bloois
14:39 27 Oct 23
de Kees zo noemen wij hem is niet de makkelijkste om te borstelen en te trimmen . En dat is nog zacht uitgedrukt. Maar Merlin geeft niet op en haalt alle toeters en bellen uit de kast om Kees te kunnen behandelen.Wij zijn zoooo blij met haar dat ze ondanks zijn gedrag toch de moed en de humoren het geduld en de tijd die ze er instopt om Kees toch te kunnen borstelen en trimmen . Chapeau! 👍👍 Dit maak je zelden mee.
Anneke EerlandAnneke Eerland
15:03 13 Oct 23
Nooit maar dan ook nooit meer Gingergroomer!!!Zeer slechte ervaring met mijn hondje Sammy😓😓Met 3 man aan Sammy knippen is te gek voor woorden!! En heel slecht geknipt!Hiervoor : 72.00 euro betaald😱
Clarissa de GrootClarissa de Groot
10:23 13 Oct 23
Hele fijne trimsalon!Ik ben erg blij met Merlin en haar team. Het is een fijne plek waar Bowie graag langskomt voor een trimbeurt of een dagje opvang. Ook zelf kom ik er graag om Bowie zelf te borstelen, zodat ik dit goed onder de knie krijg. Bedankt dat die mogelijkheid er is.
Debby (Deb)Debby (Deb)
08:45 04 Oct 23
nicolette degenkampnicolette degenkamp
12:57 14 Sep 23
Naast de fijne trimbeurten die beau hier om de 3 maanden krijgt mag ik tussen de beurten spontaan langskomen als het nodig is om mijn hond zelf te kammen en borstelen. Ik had aangegeven dat mijn hond dat niet toelaat thuis. Nu maak ik dankbaar gebruik van Merlin’s aanbod dat in de salon te komen doen. Er staat altijd tafel vrij waar je dit op je gemak kan doen. Super blij mee, en daarnaast knippen ze meteen even de ogen vrij van voorhangende haren.
js_loader