Skip to main content

Even
plukken…

Plukken

Het plukken is een speciale techniek waarbij handmatig dode haren worden verwijderd, waardoor de vacht gezond en stralend blijft. Het plukken helpt bij verminderen van klitten in de vacht, verbetert de luchtcirculatie (vooral in de zomer geeft dit de huid wat lucht, wat kan helpen tegen oververhitting) en het stimuleert nieuw haar waardoor de vacht er gezonder en kleurrijker uitziet! Deze techniek is vooral voor de ruwharige rassen zoals Jack Russels en Teckels. Dus, heb jij thuis een ruwharige rockster? Dan kan je deze behandeling overwegen!

Producten

De honden worden geborsteld met de voor hun vacht geschikte vachtverzorgingsprodukten van Jean Peau. We gebruik de beste en nieuwste spullen die er op de markt zijn. Volgen regelmatig workshops en blijven goed op de hoogte.

Let op!

  • Zorg dat de hond is uitgelaten voor de behandeling
  • Breng de hond schoon
  • Tijdens een plukbeurt wordt jouw hond niet gewassen
  • Bij extreme klitten helaas niet mogelijk

Pluk tips

Heb je vragen, stel ze gerust! Ik deel mijn kennis/tips graag met jullie. Wie weet is het verzorgen van je hond dan ineens heel erg leuk en rustgevend.

Product advies

Zoveel vachten… Zoveel verschillende trimtechnieken. Ben jij benieuwd wat het beste bij jouw viervoeter past? Ik help je graag op de goede weg.

Social media

Jouw hond met een frisse nieuwe coupe op social media. Stuur een leuke zelfgemaakte foto/video naar The Ginger Groomer mail of whatsapp. Wij zetten het op onze instagram!

“in the future everyone will be famous for 15 minutes”