Skip to main content

Die wilde haren
blijven maar groeien…

Knippen

Knippen. Dit gaat niet over een hondenversie van de nieuwste haartrends, maar over veel meer dan dat. Knippen is meer dan alleen het inkorten van de vacht. Het is een kunstvorm waarbij we de vacht in de juiste vorm brengen, rekening houdend met het ras, de textuur van de vacht en vooral het comfort van jouw hond! We gebruiken een mix van scharen, tondeuses en magie. Waarom knippen? Afgezien van het feit dat het er geweldig uitziet, helpt het om klitten te voorkomen, de vacht gezond te houden en overmatig verharen te verminderen. Of het nu gaat om een schattig model voor je labradoodle of een praktische trim voor je speelse labrador, wij zien hier om ervoor te zorgen dat je hond er fantastisch uitziet, maar zich ook op zijn best voelt.

Producten

De producten tijdens deze behandeling worden speciaal afgestemd op de vacht van jouw hond. Wil je thuis verder gaan met het onderhouden van de nieuwe coupe? Dan kunnen wij je in de trimsalon advies geven over de benodigde producten. Daarnaast zullen er tijdens de behandeling genoeg lekkernijen voor je hond klaarstaan. Geef van te voren door of je hond bepaalde allergieën of dieetwensen heeft!

Let op!

  • Breng de hond altijd aan de lijn
  • Zorg dat de hond is uitgelaten voor de behandeling
  • Bij extreme klitten helaas niet mogelijk
  • De behandelingsduur is verschillend, twijfel je over welke trimbeurt (klein/middel/groot) je hond nodig heeft, neem dan contact met mij op!

Knippen en social media

Is jouw pup/hond geknipt en ligt hij nu voldaan te slapen? Stuur een foto naar The Ginger Groomer via mail of whatsapp. Wij delen hem met onze volgers!