Skip to main content

The Ginger
Daycare

Ook niet onbelangrijk natuurlijk. Ik snap heel goed dat je graag wilt weten wat de trimbeurt van je hond gaat kosten. En als je een stukje naar beneden scrollt, krijg je een idee van de kosten van de verschillende behandelingen.


Het is alleen heel lastig om je dat vooraf al precies te zeggen. Zeker zo vanaf het scherm van je telefoon of laptop. De duur van de behandeling – en dus de kosten – zijn namelijk heel erg afhankelijk van je wensen en van de soort vacht, de vachtconditie en de grootte van je hond. Voor een volledige trimbeurt kan je normaal gesproken uitgaan van zo’n 67,50 euro voor een kleine hond, tot wel 125 euro voor sommige grote honden. Maar als je hond veel klitten heeft, kan het zijn dat ik een uur moet borstelen in plaats van 15 minuten. Voor dit ‘meerwerk’ reken ik een uurtarief van 45,00. Kortom: de prijzen hieronder zijn een richtlijn.

Maar maak je geen zorgen hoor: alles gaat in overleg en ik kijk echt niet op een kwartiertje. Ik vind het namelijk ook heel gezellig met al die leuke honden in mijn trimsalon en ik wil natuurlijk dat jij graag weer terugkomt. Wanneer je met je hond in de trimsalon langs komt, zal ik je  bij de intake aangeven wat de verschillende mogelijkheden zijn en een op basis van een korte inspectie van de vacht een indicatie geven van de prijs. En als er tijdens de behandeling blijkt dat er toch bepaalde vachtproblemen zijn – er is bijvoorbeeld vervilting van de onderlaag, of je hond heeft veel klitten – dan zal ik je meteen even bellen om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn en de bijbehorende kosten.